Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ووزوززظزز ishaq fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Eudeline geeft een hoge lob. Mahmud probeert de bal aan de voet te houden. Husni is nu in balbezit. Husni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hadi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ووزوززظزز - ishaq fc 0:1

10e minuut.
Imam geeft een lange en hoge pass. Jalmadani is nu in balbezit. Husni is nu in balbezit. Husni schiet op doel. Chouchane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ووزوززظزز - ishaq fc 0:2

15e minuut.
Eudeline geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tawfiq de bal onder controle te krijgen. Dhif probeert naar een medespeler te passen. Salkin rent richting de bal. Salkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tawfiq passt de bal in één keer door. Eudeline is nu in balbezit. Tawfiq begaat een overtreding. Tawfiq krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ووزوززظزز 49%, ishaq fc 51%.
ووزوززظزز - ishaq fc 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamid met een snelle inworp. Atocha onderschept slim de pass. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin schiet op doel. Salim Mustafa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ووزوززظزز - ishaq fc 1:2

72e minuut.
Imam rent richting de bal. Imam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hadi de bal. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Eudeline verovert de bal door een tackle van achteren. Eudeline speelt de bal door. Salkin is nu in balbezit. Salkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ووزوززظزز - ishaq fc 2:2

89e minuut.
Chouchane met een harde bal richting middenveld. Dhif kopt de bal weg. Imam speelt de bal door. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ووزوززظزز - ishaq fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ووزوززظزز 45%, ishaq fc 55%.
ووزوززظزز - ishaq fc 2:3