Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seviila CF . Real Barca
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Avezaat is nu in balbezit. Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija rent richting de bal. Muthanna onderschept slim de pass. Muthanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Al-Akram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avezaat is nu in balbezit. Muthanna onderschept slim de pass. Muthanna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fekih geeft een lange en hoge pass. Daar is Hazalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj-Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rida geeft de bal voor. Daar is Rais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj-Amal onderschept slim de pass. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap. Chedli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seviila CF - . Real Barca 1:0

45e minuut.
El Nahy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabir komt het veld opgelopen. Al-Akram met de inworp. Avezaat rent richting de bal. Muthanna onderschept slim de pass. Muthanna geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
seviila CF - . Real Barca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviila CF 45%, . Real Barca 55%.
seviila CF - . Real Barca 2:0

59e minuut.
Fekih rent richting de bal. Fekih geeft een hoge lob. Rais rent richting de bal. Haj-Amal verovert de bal door een tackle van achteren. Haj-Amal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Al-Afdil is nu in balbezit. Abdelhamid is nu in balbezit. Al-Afdil is nu in balbezit. Abdelhamid rent richting de bal. Abdelhamid haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seviila CF - . Real Barca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviila CF 55%, . Real Barca 45%.
seviila CF - . Real Barca 2:1