Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Sihha Saudi United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Ouhssine passt de bal in één keer door. Mu`tazz is nu in balbezit. Mu`tazz met een sublieme pass. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine draait met de bal, schiet en ... Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Amal is nu in balbezit. Denden onderschept slim de pass. Denden passt de bal in één keer door. Tamir is nu in balbezit. Tamir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Izz-al-Din rent richting de bal. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Jait rent richting de bal. Jait geeft een lange en hoge pass. Hatim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hikmat rent richting de bal. El Habend Foqui verovert de bal door een tackle van achteren. Denden begaat een overtreding. Denden krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Al-Kamil passt de bal in één keer door. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak passt de bal zonder na te denken. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden geeft een lange en hoge pass. Azizudeen bokst de bal weg. Tamir rent richting de bal. Tamir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - Saudi United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 50%, Saudi United 50%.
Hummam Sihha - Saudi United 0:1

48e minuut.
Al-Kamil is nu in balbezit. Mu`tazz verovert de bal door een tackle van achteren. Mu`tazz probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mu`tazz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Habend Foqui geeft een hoge lob. El Nahy heeft problemen om de bal te vangen. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
El Shazly onderschept slim de pass. El Shazly geeft een hoge lob. Jomaou speelt de bal door. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hatim met de inworp. Amal rent richting de bal. Amal met een sublieme pass. El Habend Foqui rent richting de bal. El Habend Foqui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mubarak is nu in balbezit. El Shazly is nu in balbezit. El Shazly geeft een hoge lob. El Nahy rent richting de bal. El Nahy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - Saudi United 0:2

83e minuut.
Jait geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert El Nahy de bal onder controle te krijgen. Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jait passt de bal zonder na te denken. El Shazly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Kamil. Al-Kamil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 51%, Saudi United 49%.
Hummam Sihha - Saudi United 0:2