Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalek boogy عمر الهلالي
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Fakhri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fadi de bal onder controle te krijgen. Baya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baya krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jabir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahma met een snelle inworp. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nahim passt de bal in één keer door. Shaariff is nu in balbezit. Ejukezi is nu in balbezit. Shaariff is nu in balbezit. Shaariff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalek boogy - عمر الهلالي 0:1

32e minuut.
Fadi rent richting de bal. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadi krijgt een gele kaart. Shaariff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shaariff kan niet meer verder spelen. Ettayamar komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Er-Rihani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajab met een snelle inworp. Ettayamar met een sublieme pass. Rajab geeft een hoge lob. Mazin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalek boogy 62%, عمر الهلالي 38%.
zamalek boogy - عمر الهلالي 0:1

58e minuut.
Sarwat met een snelle inworp. Denden rent richting de bal. Denden passt de bal zonder na te denken. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hamdan met de inworp. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj haalt uit met een fantastische trap. Sa`d rent richting de bal. Sa`d geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalek boogy 61%, عمر الهلالي 39%.
zamalek boogy - عمر الهلالي 0:1