Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
عمر الهلالي ishaq fc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rahma kan de bal niet met de borst controleren. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha passt de bal in één keer door. Dhif is nu in balbezit. Dhif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Dhif de bal. Atocha rent richting de bal. Atocha geeft een hoge lob. Jalmadani rent richting de bal. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. Rahma bokst de bal weg. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shukri neemt de hoekschop. Rahma kan de bal niet met de borst controleren. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Atocha passt de bal met de wreef. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi passt de bal in één keer door. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jalmadani verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmadani passt de bal zonder na te denken. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni onderschept slim de pass. Husni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
عمر الهلالي - ishaq fc 0:1

19e minuut.
Atocha speelt de bal door. Husni is nu in balbezit. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
عمر الهلالي - ishaq fc 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Akram met een snelle inworp. Sarwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. Husni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Rahma met een harde bal richting middenveld. Neagone kopt de bal weg. Husni is nu in balbezit. Husni haalt uit met een fantastische trap. Rahma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عمر الهلالي 67%, ishaq fc 33%.
عمر الهلالي - ishaq fc 0:2

49e minuut.
Walid verovert de bal door een tackle van achteren. Walid geeft een lange en hoge pass. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif draait met de bal, schiet en ... Marzaoubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Al Nasshar is nu in balbezit. Imam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Nasshar. Al Nasshar krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Husni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walid bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni onderschept slim de pass. Husni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
عمر الهلالي - ishaq fc 0:3

75e minuut.
Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Eudeline de bal onder controle te krijgen. Dhif is nu in balbezit. Dhif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عمر الهلالي 59%, ishaq fc 41%.
عمر الهلالي - ishaq fc 0:3