Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Sihha seviila CF
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Salih passt de bal met de wreef. Ouhssine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Nahy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jait probeert naar een medespeler te passen. Fekih kopt de bal weg. Muthanna rent richting de bal. Muthanna passt de bal zonder na te denken. Haj-Amal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Al-Akram geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haj-Amal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 65%, seviila CF 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hummam Sihha - seviila CF 0:0

47e minuut.
Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Haj-Amal de bal onder controle te krijgen. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kaleel heeft problemen om de bal te vangen. Kaleel kopt de bal weg. Melli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haj-Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mu`tazz controleert de bal met de borst. Haj-Amal met een sublieme pass. Abd-al-Malik rent richting de bal. Haj-Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Amal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
El Shazly rent richting de bal. Muthanna rent richting de bal. Muthanna passt de bal zonder na te denken. Haj-Amal rent richting de bal. Haj-Amal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Haj-Amal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fadil komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Shazly. Femah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Femah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mu`tazz speelt de bal door. Fekih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekih passt de bal in één keer door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif speelt de bal door. Mu`tazz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadil is nu in balbezit. Fadil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Muthanna onderschept slim de pass. Jomaou onderschept slim de pass. Jomaou speelt de bal door. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 61%, seviila CF 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hummam Sihha - seviila CF 0:0