Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saudi United . Real Barca
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Al-Quarani rent richting de bal. Al-Quarani geeft een hoge lob. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saudi United - . Real Barca 0:1

9e minuut.
Izz-al-Din speelt de bal door. Abdelhamid is nu in balbezit. Denden onderschept slim de pass. Al-Afdil verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Afdil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saudi United - . Real Barca 0:2

10e minuut.
Tamir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al-Kamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Abdelhamid zijn tegenspeler op de grond. Al-Kamil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al-Kamil kan niet meer verder spelen. Anwar komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Izz-al-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Afdil rent richting de bal. Al-Afdil passt de bal met de wreef. Abdelhamid rent richting de bal. Abdelhamid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Benie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yassen rent richting de bal. Yassen geeft een lange en hoge pass. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
El Nahy onderschept slim de pass. El Nahy passt de bal met de wreef. Anwar speelt de bal door. Tamir rent richting de bal. Tamir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saudi United - . Real Barca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saudi United 70%, . Real Barca 30%.
Saudi United - . Real Barca 1:2

46e minuut.
Latfayak heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yassen. Latfayak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izz-al-Din met een snel genomen vrije trap. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani geeft de bal voor. Basim heeft problemen om de bal te vangen. Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latfayak met een snelle inworp. Avezaat rent richting de bal. Anwar verovert de bal door een tackle van achteren. Anwar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Basim bereikt de bal nog maar net als eerste. Basim geeft de bal voor. Mubarak kopt de bal weg. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
El Nahy geeft de bal voor. Inworp. Yassen met een snelle inworp. Klungelig pakt Al-Afdil de bal. Al-Afdil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Basim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Quarani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Afdil is nu in balbezit. Al-Afdil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait passt de bal zonder na te denken. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saudi United - . Real Barca 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saudi United 59%, . Real Barca 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saudi United - . Real Barca 2:2