Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ووزوززظزز عمر الهلالي
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mahmud passt de bal in één keer door. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mahmud kopt de bal weg. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil geeft de bal voor. Fadl is nu in balbezit. Fadl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Walid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Denden komt het veld opgelopen. Rahma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nabil geeft een hoge lob. Inworp. Hamid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ووزوززظزز 55%, عمر الهلالي 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ووزوززظزز - عمر الهلالي 0:0

68e minuut.
Mahmud onderschept slim de pass. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal zonder na te denken. Salkin rent richting de bal. Salkin schiet op doel. Rahma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eudeline neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sarwat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamid met de inworp. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Denden met een sublieme pass. Rahma rent richting de bal. Rahma probeert naar een medespeler te passen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif draait met de bal, schiet en ... Chouchane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ووزوززظزز 37%, عمر الهلالي 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ووزوززظزز - عمر الهلالي 0:0