Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Sihha ووزوززظزز
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
El Shazly rent richting de bal. Dhif onderschept slim de pass. Dhif probeert naar een medespeler te passen. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - ووزوززظزز 0:1

10e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Dhif probeert naar een medespeler te passen. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abd-al-Malik de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dhif onderschept slim de pass. Dhif passt de bal met de wreef. Salkin is nu in balbezit. Salkin draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Malik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - ووزوززظزز 0:2

29e minuut.
Mu`tazz met een sublieme pass. Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud onderschept slim de pass. Dhif is nu in balbezit. Dhif draait met de bal, schiet en ... Azizudeen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Ibn-Seif met een sublieme pass. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal met de wreef. Salkin is nu in balbezit. Salkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - ووزوززظزز 0:3

44e minuut.
El Shazly rent richting de bal. Eudeline verovert de bal door een tackle van achteren. Eudeline speelt de bal door. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 52%, ووزوززظزز 48%.
Hummam Sihha - ووزوززظزز 0:3

48e minuut.
Eudeline met een snelle inworp. Dhif geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ibn-Seif de bal. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid geeft de bal voor. Azizudeen bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - ووزوززظزز 0:4

55e minuut.
Ibn-Seif geeft een hoge lob. Eudeline heeft problemen om de bal te vangen. Eudeline met een sublieme pass. Salkin is nu in balbezit. Salkin schiet op doel. Azizudeen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadi is nu in balbezit. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dhif rent richting de bal. Dhif passt de bal in één keer door. Melli rent richting de bal. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid geeft een hoge lob. El Shazly is nu in balbezit. Fadl rent richting de bal. Fadl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Amal is nu in balbezit. Mahmud onderschept slim de pass. Mahmud probeert naar een medespeler te passen. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jomaou speelt de bal door. Azizudeen rent richting de bal. Azizudeen passt de bal in één keer door. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Mu`tazz de bal. Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal zonder na te denken. Salkin rent richting de bal. Salkin schiet op doel. Azizudeen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 55%, ووزوززظزز 45%.
Hummam Sihha - ووزوززظزز 0:4