Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mylno Bezii Zeit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Farag passt de bal in één keer door. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Jaidi onderschept slim de pass. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mylno - Bezii Zeit 0:1

28e minuut.
Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri rent richting de bal. Fakhri geeft een hoge lob. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel. Bouzaiemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaidi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mylno - Bezii Zeit 0:2

40e minuut.
Abu Firuz kan de bal niet met de borst controleren. Abu Firuz geeft een lange en hoge pass. Nouira rent richting de bal. Jaidi rent richting de bal. Sulayman is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri schiet op doel. Naji probeert de bal aan de voet te houden. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain draait met de bal, schiet en ... Ruis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mylno 46%, Bezii Zeit 54%.
mylno - Bezii Zeit 0:2

55e minuut.
Sajid met een sublieme pass. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira passt de bal met de wreef. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel. Bouzaiemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Fakhri met de inworp. Sajid rent richting de bal. Farag onderschept slim de pass. Farag geeft de bal voor. Ruis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Abd-al-Raziq geeft de bal voor. Inworp. Hussain met de inworp. Haytham rent richting de bal. Haytham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mylno 39%, Bezii Zeit 61%.
mylno - Bezii Zeit 0:2