Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Zeit mylno
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Fahmy met de inworp. Nouira is nu in balbezit. Nouira geeft een hoge lob. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - mylno 1:0

16e minuut.
Daar is Abd-al-Raziq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji rent richting de bal. Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain draait met de bal, schiet en ... Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maliba trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Abdeli Osmani de bal. Abdeli Osmani geeft een lange en hoge pass. Naji heeft problemen om de bal te vangen. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Nouira passt de bal met de wreef. Amin is nu in balbezit. Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Fahmy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira is nu in balbezit. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Bouzaiemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Haytham onderschept slim de pass. Nouira is nu in balbezit. Nouira passt de bal met de wreef. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - mylno 2:0

41e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Nouira passt de bal in één keer door. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi onderschept slim de pass. Jaidi schiet op doel. Bouzaiemi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 46%, mylno 54%.
Bezii Zeit - mylno 2:0

47e minuut.
Femah verovert de bal door een tackle van achteren. Femah met een sublieme pass. Denden geeft een hoge lob. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham onderschept slim de pass. Haytham speelt de bal door. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri schiet op doel. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Femah probeert naar een medespeler te passen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah rent richting de bal. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Raziq onderschept slim de pass. Abd-al-Raziq probeert naar een medespeler te passen. Jaidi rent richting de bal. Jaidi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 65%, mylno 35%.
Bezii Zeit - mylno 2:0