Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Maalaka zamalek4ever
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


23e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Joman is nu in balbezit. Joman met een sublieme pass. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Khalifa trapt de bal weg van het doel. Abd-al-Rahim kopt de bal weg. Tazi heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fadil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Joman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieli speelt de bal door. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Hunyadi de bal. Hunyadi speelt de bal door. Ibn-Latif is nu in balbezit. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellatah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Maalaka 38%, zamalek4ever 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al- Maalaka - zamalek4ever 0:0

54e minuut.
Khalid met een sublieme pass. Hunyadi kopt de bal weg. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abir onderschept slim de pass. Abir geeft een hoge lob. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Fehik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Machranai onderschept slim de pass. Machranai probeert naar een medespeler te passen. Fellatah is nu in balbezit. Daar is Dieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Maalaka 35%, zamalek4ever 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al- Maalaka - zamalek4ever 0:0