Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandogan Makkah RF93
AAAA Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Usmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sha`ban verovert de bal door een tackle van achteren. Sha`ban geeft de bal voor. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghalib raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

10e minuut.
Kone is nu in balbezit. Usmi rent richting de bal. Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Suri met de inworp. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d rent richting de bal. Ra`d schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:1

15e minuut.
AL-Sherki probeert naar een medespeler te passen. Ra`d heeft problemen om de bal te vangen. Usmi rent richting de bal. Ra`d onderschept slim de pass. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:2

25e minuut.
Al-Nasr speelt de bal door. AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki probeert naar een medespeler te passen. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan speelt de bal door. AL-Sherki bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ramadan probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. AL-Sherki neemt de hoekschop. Ra`d rent richting de bal. Ra`d schiet op doel. Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:3

36e minuut.
Wa`il bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Wa`il is nu in balbezit. Wa`il passt de bal zonder na te denken. Ghadbhum speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suri zal de hoekschop nemen. Kone is nu in balbezit. Kone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:4

38e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Ramadan speelt de bal door. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ramadan met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek met een sublieme pass. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ramadan speelt de bal door. Al-Nasr rent richting de bal. Wa`il is nu in balbezit. Al-Nasr onderschept slim de pass. Al-Nasr draait met de bal, schiet en ... Fekhma bokst de bal weg. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 89%, Makkah RF93 11%.
tandogan - Makkah RF93 0:5

47e minuut.
Ihsan geeft een lange en hoge pass. Sha`ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sha`ban passt de bal met de wreef. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Ramadan met een sublieme pass. Kone is nu in balbezit. Kone draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:6

61e minuut.
Al-Nasr rent richting de bal. Al-Nasr met een sublieme pass. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:7

64e minuut.
Fekhma met een harde bal richting middenveld. Suri kopt de bal weg. AhmadAla probeert de bal aan de voet te houden. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:8

80e minuut.
AL-Sherki bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki geeft een lange en hoge pass. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum onderschept slim de pass. Ghadbhum passt de bal zonder na te denken. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ra`d is nu in balbezit. Wa`il verovert de bal door een tackle van achteren. Wa`il speelt de bal door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Inworp. AL-Sherki met de inworp. Ramadan rent richting de bal. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Makkah RF93 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 87%, Makkah RF93 13%.
tandogan - Makkah RF93 0:9