Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makkah RF93 tandogan
Normal Tactiek AAAA
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ramadan met een sublieme pass. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ra`d de bal. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Suri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan geeft een hoge lob. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 1:0

12e minuut.
Ghalib verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalib probeert naar een medespeler te passen. Ra`d rent richting de bal. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Diali probeert naar een medespeler te passen. Al-Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. Suhayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makkah RF93 - tandogan 1:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghadbhum de bal onder controle te krijgen. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone speelt de bal door. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Fekhma bokst de bal weg. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 2:1

31e minuut.
Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek passt de bal met de wreef. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d schiet op doel. Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 3:1

33e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ramadan rent richting de bal. Ramadan speelt de bal door. Ra`d kan de bal niet met de borst controleren. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 4:1

37e minuut.
Ghadbhum passt de bal met de wreef. Wa`il is nu in balbezit. AL-Sherki onderschept slim de pass. AL-Sherki schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 5:1

41e minuut.
Suri probeert naar een medespeler te passen. Sha`ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sha`ban speelt de bal door. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kone speelt de bal door. Al-Nasr met een sublieme pass. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkah RF93 14%, tandogan 86%.
Makkah RF93 - tandogan 6:1

46e minuut.
AL-Sherki met een snelle inworp. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 7:1

48e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Wa`il verovert de bal door een tackle van achteren. Kone onderschept slim de pass. Kone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ramadan geeft een lange en hoge pass. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d speelt de bal door. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib geeft de bal voor. Paal!

61e minuut.
Ghalib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek passt de bal met de wreef. Ra`d rent richting de bal. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib is nu in balbezit. Ghalib speelt de bal door. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel. Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 8:1

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. AL-Sherki neemt de hoekschop. Suri probeert naar een medespeler te passen. Diali rent richting de bal. Diali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kone is nu in balbezit. Kone met een sublieme pass. Ghalib is nu in balbezit. Usmi verovert de bal door een tackle van achteren. Usmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib probeert naar een medespeler te passen. Ra`d speelt de bal door. Ramadan rent richting de bal. Ramadan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makkah RF93 - tandogan 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makkah RF93 15%, tandogan 85%.
Makkah RF93 - tandogan 9:1