Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalek4ever Bezii Zeit
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Abd-al-Raziq verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Raziq verovert de bal door een tackle van achteren. Nouira rent richting de bal. Nouira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Joman is nu in balbezit. Nouira is nu in balbezit. Nouira probeert naar een medespeler te passen. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Salkin probeert naar een medespeler te passen. Nouira heeft problemen om de bal te vangen. Nouira passt de bal met de wreef. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalek4ever - Bezii Zeit 0:1

21e minuut.
Abd-al-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Maliba kopt de bal weg. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasim is nu in balbezit. Wasim draait met de bal, schiet en ... Ruis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mu`tazz passt de bal zonder na te denken. Daar is Abd-al-Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Mansur ... Strafschop! Abd-al-Rahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Abd-al-Rahim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nouira speelt de bal door. Jaidi rent richting de bal. Hosni rent richting de bal. Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalek4ever - Bezii Zeit 0:2

37e minuut.
Abu Firuz geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim speelt de bal door. Wasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalek4ever 44%, Bezii Zeit 56%.
zamalek4ever - Bezii Zeit 0:2

73e minuut.
Klungelig pakt Abd-al-Raziq de bal. Mu`tazz verovert de bal door een tackle van achteren. Mu`tazz met een sublieme pass. Wasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalek4ever 64%, Bezii Zeit 36%.
zamalek4ever - Bezii Zeit 0:2