Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandogan Taibah F.C
AAAA Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Marzaoubi geeft een lange en hoge pass. Lounes is nu in balbezit. Lounes probeert naar een medespeler te passen. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Taibah F.C 0:1

4e minuut.
Ghadbhum speelt de bal door. Daar is Izz-al-Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izz-al-Din met een sublieme pass. Kamal rent richting de bal. Kamal schiet op doel. Fekhma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Taibah F.C 0:2

10e minuut.
Jalmadani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramhe komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Izz-al-Din met een sublieme pass. Lounes rent richting de bal. Lounes speelt de bal door. Kamal is nu in balbezit. Kamal schiet op doel. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marzaoubi is nu in balbezit. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izz-al-Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi met een sublieme pass. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Taibah F.C 0:3

24e minuut.
Al-Quarani rent richting de bal. Al-Quarani speelt de bal door. Kamal rent richting de bal. Kamal haalt uit met een fantastische trap. Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ab Abel Udarnah geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izz-al-Din geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lounes de bal. Lounes speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamal is nu in balbezit. Kamal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Taibah F.C 0:4

32e minuut.
Ghadbhum passt de bal met de wreef. Inworp. Julousuni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzaoubi kan de bal niet met de borst controleren. Marzaoubi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rashad passt de bal in één keer door. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi probeert naar een medespeler te passen. Kamal rent richting de bal. Kamal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Izz-al-Din met een snelle inworp. Marzaoubi geeft de bal voor. Lounes is nu in balbezit. Lounes draait met de bal, schiet en ... Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 90%, Taibah F.C 10%.
tandogan - Taibah F.C 0:4

54e minuut.
Izz-al-Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi passt de bal zonder na te denken. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Rashad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzaoubi probeert naar een medespeler te passen. Kamal is nu in balbezit. Kamal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Taibah F.C 0:5

72e minuut.
Izz-al-Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzaoubi met een sublieme pass. Kamal rent richting de bal. Kamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Taibah F.C 0:6

75e minuut.
Klungelig pakt Marzaoubi de bal. Marzaoubi met een sublieme pass. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Adjoulnaja rent richting de bal. Adjoulnaja met een sublieme pass. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 75%, Taibah F.C 25%.
tandogan - Taibah F.C 0:6