Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taibah F.C tandogan
Normal Tactiek AAAA
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Souyah rent richting de bal. Souyah probeert naar een medespeler te passen. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzaoubi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Souyah passt de bal zonder na te denken. Jalmadani rent richting de bal. Jalmadani passt de bal in één keer door. Usmi is nu in balbezit. Usmi haalt uit met een fantastische trap. Ghalib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - tandogan 0:1

12e minuut.
Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi schiet op doel. Fekhma heeft problemen om de bal te vangen. Kamal is nu in balbezit. Kamal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham onderschept slim de pass. Hisham met een sublieme pass. Kamal rent richting de bal. Kamal haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Marzaoubi heeft problemen om de bal te vangen. Marzaoubi met een sublieme pass. Kamal is nu in balbezit. Kamal draait met de bal, schiet en ... Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taibah F.C - tandogan 1:1

24e minuut.
Daar is Marzaoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal in één keer door. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lounes met een sublieme pass. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi passt de bal in één keer door. Kamal is nu in balbezit. Kamal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lounes met een sublieme pass. Rashad probeert naar een medespeler te passen. Kamal is nu in balbezit. Kamal haalt uit met een fantastische trap. Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - tandogan 2:1

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hisham zal de hoekschop nemen. Lounes kopt de bal weg. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - tandogan 3:1

40e minuut.
Inworp. Hisham met een snelle inworp. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi probeert naar een medespeler te passen. Lounes geeft een hoge lob. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Abu-Yassen geeft de bal voor. Rashad rent richting de bal. Rashad met een sublieme pass. Kamal is nu in balbezit. Kamal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taibah F.C 13%, tandogan 87%.
Taibah F.C - tandogan 3:1

48e minuut.
Wa`il is nu in balbezit. Rashad verovert de bal door een tackle van achteren. Rashad speelt de bal door. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal schiet op doel. Fekhma bokst de bal weg.

50e minuut.
Marzaoubi is nu in balbezit. Wa`il is nu in balbezit. Marzaoubi onderschept slim de pass. Marzaoubi schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Marzaoubi probeert de bal met de borst te controleren. Marzaoubi met een sublieme pass. Neagone speelt de bal door. Daar is Kamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - tandogan 4:1

54e minuut.
Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum speelt de bal door. Kamal is nu in balbezit. Kamal schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - tandogan 5:1

60e minuut.
Abu-Yassen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hisham met de inworp. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fekhma trapt de bal weg van het doel. Inworp. Hisham met de inworp. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi met een sublieme pass. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hisham met een snelle inworp. Daar is Marzaoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasim rent richting de bal. Marzaoubi onderschept slim de pass. Marzaoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rashad rent richting de bal. Ghadbhum onderschept slim de pass. Ghadbhum speelt de bal door. Kamal rent richting de bal. Kamal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Marzaoubi geeft de bal voor. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham verovert de bal door een tackle van achteren. Hisham geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hisham is nu in balbezit. Hisham speelt de bal door. Kamal is nu in balbezit. Kamal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Hisham met de inworp. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi draait met de bal, schiet en ... Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taibah F.C 17%, tandogan 83%.
Taibah F.C - tandogan 5:1