Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Zeit Al- Maalaka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi rent richting de bal. Jaidi passt de bal in één keer door. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Hamid is nu in balbezit. Sajid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajid krijgt een gele kaart. Abd-al-Hamid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hunyadi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Naji is nu in balbezit. Naji geeft de bal voor. Inworp. Machranai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dieli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Julousuni verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi begaat een overtreding. Jaidi krijgt een gele kaart. Julousuni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Julousuni kan niet meer verder spelen. Husam komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 67%, Al- Maalaka 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Zeit - Al- Maalaka 0:0

53e minuut.
Hunyadi passt de bal in één keer door. Dieli is nu in balbezit. Dieli speelt de bal door. Fellatah is nu in balbezit. Fellatah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ghayth speelt de bal door. Fellatah rent richting de bal. Sajid rent richting de bal. Fellatah onderschept slim de pass. Fellatah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nouira onderschept slim de pass. Nouira passt de bal met de wreef. Haj-Saleh rent richting de bal. Jaidi onderschept slim de pass. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 52%, Al- Maalaka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Zeit - Al- Maalaka 0:0