Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Zeit Taibah F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kamal rent richting de bal. Kamal draait met de bal, schiet en ... Maliba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - Taibah F.C 0:1

8e minuut.
Lounes rent richting de bal. Maliba speelt de bal door. Lounes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Neagone onderschept slim de pass. Neagone probeert naar een medespeler te passen. Mansur rent richting de bal. Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzaoubi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - Taibah F.C 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Al-Quarani de bal. Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi passt de bal met de wreef. Nouira rent richting de bal. Nouira draait met de bal, schiet en ... Ghalib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hisham met een snelle inworp. Klungelig pakt Marzaoubi de bal. Nouira rent richting de bal. Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzaoubi geeft een lange en hoge pass. Ruis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - Taibah F.C 0:3

33e minuut.
Kamil is nu in balbezit. Lounes onderschept slim de pass. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - Taibah F.C 0:4

40e minuut.
Kamil rent richting de bal. Adjoulnaja rent richting de bal. Adjoulnaja passt de bal in één keer door. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 53%, Taibah F.C 47%.
Bezii Zeit - Taibah F.C 0:4

64e minuut.
Klungelig pakt Souyah de bal. Adjoulnaja rent richting de bal. Kamil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adjoulnaja moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Adjoulnaja kan niet meer verder spelen. Yazdanyar komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lounes geeft de bal voor. Abd-al-Raziq is nu in balbezit. Abd-al-Raziq passt de bal zonder na te denken. Nouira rent richting de bal. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Ghalib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamil met een sublieme pass. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kamil met een snelle inworp. Abu Firuz geeft een hoge lob. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - Taibah F.C 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 50%, Taibah F.C 50%.
Bezii Zeit - Taibah F.C 1:4