Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taibah F.C Bezii Zeit
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kamal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Al-Quarani de bal. Al-Quarani geeft een lange en hoge pass. Abu Firuz is nu in balbezit. Abu Firuz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ghalib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - Bezii Zeit 0:1

5e minuut.
Ghalib met een sublieme pass. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajid krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Abd-al-Raziq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hani heeft problemen om de bal te vangen. Hani geeft de bal voor. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira passt de bal in één keer door. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taibah F.C - Bezii Zeit 0:2

37e minuut.
Lounes geeft een hoge lob. Adjoulnaja probeert de bal met de borst te controleren. Nouira met een sublieme pass. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Ghalib kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Lounes onderschept slim de pass. Lounes met een sublieme pass. Kamal rent richting de bal. Kamal schiet op doel. Benabdellah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taibah F.C 56%, Bezii Zeit 44%.
Taibah F.C - Bezii Zeit 0:2

64e minuut.
Souyah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abd-al-Raziq de bal. Hisham speelt de bal door. Kamal rent richting de bal. Kamal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Jalmadani geeft een lange en hoge pass. Sajid kopt de bal weg. Rashad heeft problemen om de bal te vangen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ghalib speelt de bal door. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fakhri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taibah F.C 50%, Bezii Zeit 50%.
Taibah F.C - Bezii Zeit 0:2