Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Maalaka Makkah RF93
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Tazi probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi met een sublieme pass. Fellatah heeft problemen om de bal te vangen. Dieli rent richting de bal. Dieli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Suri heeft problemen om de bal te vangen. Suri met een sublieme pass. Kone geeft de bal voor. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi passt de bal in één keer door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d rent richting de bal. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Maalaka 47%, Makkah RF93 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al- Maalaka - Makkah RF93 0:0

46e minuut.
Ramadan onderschept slim de pass. Haj-Saleh onderschept slim de pass. Haj-Saleh geeft een lange en hoge pass. Kone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ra`d de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fehik speelt de bal door. Fellatah is nu in balbezit. Kone verovert de bal door een tackle van achteren. Dieli rent richting de bal. Dieli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ghayth geeft een lange en hoge pass. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib passt de bal met de wreef. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Maalaka - Makkah RF93 0:1

71e minuut.
Ben Barek onderschept slim de pass. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel. Julousuni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Ghayth rent richting de bal. Abd-al-Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Hamid geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Suhayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al- Maalaka - Makkah RF93 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Maalaka 41%, Makkah RF93 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al- Maalaka - Makkah RF93 1:1