Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandogan zamalek4ever
AAAA Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mu`tazz passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim passt de bal met de wreef. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:1

3e minuut.
Salkin is nu in balbezit. Salkin geeft een hoge lob. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:2

6e minuut.
Fadil passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Rahim passt de bal in één keer door. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim speelt de bal door. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Fekhma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:3

19e minuut.
Usmi is nu in balbezit. Fadil begaat een overtreding. Usmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Usmi met een snel genomen vrije trap. Wa`il heeft problemen om de bal te vangen. Wa`il passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:4

22e minuut.
El-Talib geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abir met de inworp. Abd-al-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Rahim met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fekhma speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd-al-Rahim rent richting de bal. Abd-al-Rahim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abd-al-Rahim rent richting de bal. Abd-al-Rahim draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Abu-Yassen geeft een hoge lob. Inworp. Mu`tazz met de inworp. Abd-al-Rahim geeft een lange en hoge pass. Abir heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mu`tazz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim probeert naar een medespeler te passen. Abir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khalid trapt de bal weg. Abd-al-Rahim kopt de bal weg. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Abd-al-Rahim geeft de bal voor. Ihsan is nu in balbezit. Abir onderschept slim de pass. Abir schiet op doel. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 84%, zamalek4ever 16%.
tandogan - zamalek4ever 0:5

48e minuut.
Mu`tazz met de inworp. Abd-al-Rahim rent richting de bal. Wa`il bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim met een sublieme pass. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Abu-Yassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mu`tazz is nu in balbezit. Mu`tazz speelt de bal door. Abd-al-Rahim rent richting de bal. Abd-al-Rahim schiet op doel. Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Rouissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abir is nu in balbezit. Abir schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen. Rouissi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim passt de bal zonder na te denken. Abir is nu in balbezit. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:6

71e minuut.
Mu`tazz met een snelle inworp. Abd-al-Rahim is nu in balbezit. Abd-al-Rahim speelt de bal door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mu`tazz met een snelle inworp. Abd-al-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wa`il bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Rahim schiet op doel. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:7

82e minuut.
Mu`tazz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd-al-Rahim speelt de bal door. Joman rent richting de bal. Joman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:8

88e minuut.
Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Rahim rent richting de bal. Abd-al-Rahim met een sublieme pass. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - zamalek4ever 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 86%, zamalek4ever 14%.
tandogan - zamalek4ever 0:9