Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mylno tandogan
Normal Tactiek AAAA
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Haytham speelt de bal door. Trazanieri rent richting de bal. Haytham is nu in balbezit. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Usmi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haytham rent richting de bal. Haytham geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Qasim met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hussain neemt de hoekschop. Farag is nu in balbezit. Farag schiet op doel. Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Abdeli Osmani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum passt de bal met de wreef. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hussain met een sublieme pass. Abdeli Osmani heeft problemen om de bal te vangen. Abdeli Osmani met een sublieme pass. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Femah is nu in balbezit. Femah speelt de bal door. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mylno - tandogan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mylno 10%, tandogan 90%.
mylno - tandogan 1:0

46e minuut.
Ghadbhum passt de bal in één keer door. Wa`il rent richting de bal. Wa`il met een sublieme pass. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Simidi is nu in balbezit. Femah rent richting de bal. Femah met een sublieme pass. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trazanieri is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fekhma trapt de bal weg van het doel. Inworp. Hussain met een snelle inworp. Daar is Haytham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haytham haalt uit met een fantastische trap. Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haytham is nu in balbezit. Haytham haalt uit met een fantastische trap. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mylno - tandogan 2:0

77e minuut.
Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag verovert de bal door een tackle van achteren. Farag met een sublieme pass. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mylno - tandogan 3:0

83e minuut.
Femah rent richting de bal. Sulayman rent richting de bal. Sulayman met een sublieme pass. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Usmi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farag met de inworp. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mylno 17%, tandogan 83%.
mylno - tandogan 3:0