Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Zeit tandogan
Normal Tactiek AAAA
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.7
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Doeltrap. Fekhma met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Wa`il de bal. Abu Firuz onderschept slim de pass. Abu Firuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hani met de inworp. Nouira geeft de bal voor. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nouira rent richting de bal. Nouira schiet op doel. Paal! Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 1:0

13e minuut.
Nouira speelt de bal door. Hani rent richting de bal. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi draait met de bal, schiet en ... Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 2:0

17e minuut.
Fekhma probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hani met de inworp. Klungelig pakt Nouira de bal. Nouira geeft een lange en hoge pass. Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Fakhri met de inworp. Abu Firuz speelt de bal door. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 3:0

28e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid probeert naar een medespeler te passen. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mansur passt de bal met de wreef. Sajid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wa`il. Sajid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sajid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nouira geeft een lange en hoge pass. Hani heeft problemen om de bal te vangen. Hani met een sublieme pass. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 4:0

39e minuut.
Abd-al-Raziq kopt de bal weg. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba passt de bal met de wreef. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 10%, tandogan 90%.
Bezii Zeit - tandogan 4:0

50e minuut.
Hani passt de bal zonder na te denken. Fekhma met een sublieme pass. Klungelig pakt Nouira de bal. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Firuz met de inworp. Nouira rent richting de bal. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 5:0

56e minuut.
Mansur onderschept slim de pass. Mansur passt de bal zonder na te denken. Abu Firuz is nu in balbezit. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mansur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamil komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hani is nu in balbezit. Hani met een sublieme pass. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fekhma trapt de bal weg van het doel. Inworp. Abu Firuz met een snelle inworp. Nouira is nu in balbezit. Nouira speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Nouira speelt de bal door. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 6:0

64e minuut.
Abu Firuz met de inworp. Klungelig pakt Nouira de bal. Nouira met een sublieme pass. Jaidi rent richting de bal. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 7:0

66e minuut.
Abu Firuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira rent richting de bal. Nouira speelt de bal door. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 8:0

68e minuut.
Hani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usmi. Hani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abu Firuz kopt de bal weg. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 9:0

71e minuut.
Abu Firuz met een snelle inworp. Nouira heeft problemen om de bal te vangen. Nouira probeert naar een medespeler te passen. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ghadbhum probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hani neemt de hoekschop. Daar is Abu Firuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu Firuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 10:0

78e minuut.
Hani rent richting de bal. Hani met een sublieme pass. Abu Firuz is nu in balbezit. Nouira rent richting de bal. Nouira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 11:0

82e minuut.
Hani met de inworp. Nouira is nu in balbezit. Nouira probeert naar een medespeler te passen. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 12:0

89e minuut.
Daar is Mhadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira is nu in balbezit. Nouira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaidi rent richting de bal. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - tandogan 13:0

90e minuut.
Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira geeft een lange en hoge pass. Hani probeert de bal aan de voet te houden. Kamil rent richting de bal. Kamil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 14%, tandogan 86%.
Bezii Zeit - tandogan 13:0