Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandogan Bezii Zeit
AAAA Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Abu-Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen geeft een lange en hoge pass. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:1

2e minuut.
Abu Firuz met de inworp. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaidi de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Nouira geeft een hoge lob. Hani is nu in balbezit. Jaidi met een sublieme pass. Daar is Nouira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:2

5e minuut.
Sajid passt de bal zonder na te denken. Nouira probeert naar een medespeler te passen. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fakhri met een sublieme pass. Jaidi is nu in balbezit. Nouira rent richting de bal. Nouira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:3

9e minuut.
Abu Firuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira geeft de bal voor. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:4

12e minuut.
Kamil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ihsan. Kamil raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaidi rent richting de bal. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abu Firuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Firuz passt de bal zonder na te denken. Nouira is nu in balbezit. Nouira schiet op doel. Paal! Jaidi is nu in balbezit. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hani met een sublieme pass. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira passt de bal in één keer door. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:5

24e minuut.
Kamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira probeert naar een medespeler te passen. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abd-al-Raziq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Raziq passt de bal zonder na te denken. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:6

31e minuut.
Klungelig pakt Nouira de bal. Nouira passt de bal met de wreef. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:7

32e minuut.
Wa`il passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Firuz met de inworp. Nouira is nu in balbezit. Nouira speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nouira passt de bal in één keer door. Abu Firuz rent richting de bal. Abu Firuz met een sublieme pass. Nouira heeft problemen om de bal te vangen. Nouira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Abu Firuz is nu in balbezit. Abu Firuz passt de bal met de wreef. Nouira rent richting de bal. Nouira schiet op doel. Fekhma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:8

42e minuut.
Ghadbhum met een snelle inworp. Abu Firuz is nu in balbezit. Abu Firuz speelt de bal door. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi draait met de bal, schiet en ... Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Abu Firuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira heeft problemen om de bal te vangen. Nouira met een sublieme pass. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi draait met de bal, schiet en ... Fekhma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 89%, Bezii Zeit 11%.
tandogan - Bezii Zeit 0:8

46e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Usmi rent richting de bal. Usmi passt de bal in één keer door. Jaidi rent richting de bal. Jaidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ab Abel Udarnah de bal. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Abu Firuz met de inworp. Nouira rent richting de bal. Nouira geeft een lange en hoge pass. Jaidi rent richting de bal. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Abd-al-Raziq is nu in balbezit. Abd-al-Raziq met een sublieme pass. Sajid speelt de bal door. Abu Firuz heeft problemen om de bal te vangen. Abu Firuz speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nouira passt de bal met de wreef. Hani probeert naar een medespeler te passen. Nouira is nu in balbezit. Nouira haalt uit met een fantastische trap. Fekhma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamil passt de bal zonder na te denken. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kamil rent richting de bal. Kamil speelt de bal door. Fakhri probeert naar een medespeler te passen. Jaidi rent richting de bal. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:9

65e minuut.
Ghadbhum probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Abu Firuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira met een sublieme pass. Fekhma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Wa`il passt de bal zonder na te denken. Jaidi rent richting de bal. Nouira rent richting de bal. Nouira schiet op doel. Fekhma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:10

80e minuut.
Kamil onderschept slim de pass. Nouira rent richting de bal. Nouira met een sublieme pass. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abu Firuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouira controleert de bal met de borst. Nouira speelt de bal door. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Bezii Zeit 0:11

86e minuut.
Wa`il bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Firuz is nu in balbezit. Wa`il tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wa`il krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 87%, Bezii Zeit 13%.
tandogan - Bezii Zeit 0:11