Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Madina Itihhad FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


17e minuut.
Daar is Manar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manar passt de bal zonder na te denken. Adjoulnija rent richting de bal. Bouid rent richting de bal. Bouid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Khayrat kopt de bal weg. Suhayl rent richting de bal. Ziyad is nu in balbezit. Ziyad haalt uit met een fantastische trap. Hakim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Madina - Itihhad FC 0:1

25e minuut.
Ziyad rent richting de bal. Ziyad schiet op doel. Hakim heeft problemen om de bal te vangen. Ziyad is nu in balbezit. Ziyad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jalal kopt de bal weg. Inworp. Karim met de inworp. Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija schiet op doel. Fihr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samit Madina - Itihhad FC 1:1

38e minuut.
Adjoulnija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Debelle. Adjoulnija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latfayak kopt de bal weg. Klungelig pakt Jalal de bal. Bouid rent richting de bal. Bouid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Madina - Itihhad FC 2:1

42e minuut.
Doeltrap. Hakim trapt de bal weg. Adjoulnija speelt de bal door. Bouid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouid haalt uit met een fantastische trap. Fihr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Madina 47%, Itihhad FC 53%.
Samit Madina - Itihhad FC 2:1

59e minuut.
Essaifi met een sublieme pass. Bouid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Debelle. Debelle krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Suhayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziyad is nu in balbezit. Suhayl is nu in balbezit. Ziyad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziyad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Debelle rent richting de bal. Debelle probeert naar een medespeler te passen. Suhayl speelt de bal door. Ziyad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziyad draait met de bal, schiet en ... Kone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Madina 43%, Itihhad FC 57%.
Samit Madina - Itihhad FC 2:1