Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Madina ahmad albtati
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Osmyniji de bal. Hisham rent richting de bal. Hisham met een sublieme pass. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Faraj rent richting de bal. Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija passt de bal in één keer door. Bouid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Salah met een harde bal richting middenveld. Manar heeft problemen om de bal te vangen. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin haalt uit met een fantastische trap. Kone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jamal probeert naar een medespeler te passen. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin passt de bal met de wreef. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Madina - ahmad albtati 0:1

23e minuut.
Rouissi met een sublieme pass. Manar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manar met een sublieme pass. Adjoulnija is nu in balbezit. Adjoulnija haalt uit met een fantastische trap. Salah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Madina 54%, ahmad albtati 46%.
Samit Madina - ahmad albtati 0:1

59e minuut.
Jamal verovert de bal door een tackle van achteren. Rozin is nu in balbezit. Rozin speelt de bal door. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rifa geeft een hoge lob. Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Karam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karam krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Manar geeft de bal voor. Faraj met een sublieme pass. Rifa is nu in balbezit. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Madina - ahmad albtati 0:2

78e minuut.
Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Rozin is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal heeft problemen om de bal te vangen. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Madina 44%, ahmad albtati 56%.
Samit Madina - ahmad albtati 0:2