Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FVR al-shabab fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Fadi speelt de bal door. Fu`ad rent richting de bal. Met opzet legt Mechergui zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mechergui naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Boughamni met een sublieme pass. Sellimi rent richting de bal. Juma rent richting de bal. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Boughamni de bal. Boughamni passt de bal met de wreef. Jelassi met een sublieme pass. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kabella met de inworp. Fadi rent richting de bal. Fadi probeert naar een medespeler te passen. Na`il is nu in balbezit. Na`il schiet op doel. Hurajah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bolgofiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baya rent richting de bal. Baya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - al-shabab fc 0:1

29e minuut.
Hakala heeft problemen om de bal te vangen. Hakala geeft de bal voor. Boughamni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi schiet op doel. Ibrahim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Juma rent richting de bal. Kabella is nu in balbezit. Juma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Juma naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVR 53%, al-shabab fc 47%.
FVR - al-shabab fc 0:1

47e minuut.
Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani speelt de bal door. Daar is Wagih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klanbane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wagih de bal. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. Ibrahim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Yahya rent richting de bal. Baya verovert de bal door een tackle van achteren. Baya geeft een lange en hoge pass. Na`il rent richting de bal. Na`il haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVR 47%, al-shabab fc 53%.
FVR - al-shabab fc 0:1
FVR