Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FVR FALCON
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Juma heeft problemen om de bal te vangen. Benhaim rent richting de bal. Juma begaat een overtreding. Benhaim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marzaoubi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hurajah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Abd-al-Hamid met een sublieme pass. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. Juma rent richting de bal. Juma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mechergui met een sublieme pass. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani geeft een lange en hoge pass. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Yahya geeft een hoge lob. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechergui onderschept slim de pass. Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Nafarzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nafarzani speelt de bal door. Attayer rent richting de bal. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim draait met de bal, schiet en ... Hurajah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - FALCON 0:1

19e minuut.
Amir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klanbane met een snelle inworp. Al-Quarani is nu in balbezit. Al-Quarani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir passt de bal met de wreef. Juma is nu in balbezit. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi schiet op doel. Abd-al-Wahab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FVR - FALCON 1:1

29e minuut.
Sellimi speelt de bal door. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanbane probeert naar een medespeler te passen. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fu`ad is nu in balbezit. Fu`ad geeft een lange en hoge pass. Daar is Atocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi schiet op doel. Abd-al-Wahab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - FALCON 2:1

37e minuut.
Daar is Benhaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juma onderschept slim de pass. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Badr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - FALCON 3:1

41e minuut.
Juma rent richting de bal. Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi is nu in balbezit. Juma is nu in balbezit. Juma schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marzaoubi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakala met een snelle inworp. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVR 34%, FALCON 66%.
FVR - FALCON 3:1

64e minuut.
Marzaoubi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Quarani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi heeft problemen om de bal te vangen. Jelassi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - FALCON 4:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Quarani met een snelle inworp. Sellimi kan de bal niet met de borst controleren. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Wahab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - FALCON 5:1

78e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Sellimi is nu in balbezit. Juma is nu in balbezit. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Wahab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Abd-al-Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Hamid geeft een hoge lob. Fu`ad kan de bal niet met de borst controleren. Attayer rent richting de bal. Attayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FVR - FALCON 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVR 41%, FALCON 59%.
FVR - FALCON 5:2
FVR