Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Madina ALWAHDA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 13
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Kone speelt de bal door. Ra`d heeft problemen om de bal te vangen. Ra`d met een sublieme pass. Klungelig pakt Yasin de bal. Yasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Manar geeft de bal voor. Yasin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baaji kopt de bal weg. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi geeft de bal voor. Kone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Adjoulnija rent richting de bal. Adjoulnija passt de bal in één keer door. Bouid is nu in balbezit. Bouid haalt uit met een fantastische trap. Jait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Madina 51%, ALWAHDA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Madina - ALWAHDA 0:0

68e minuut.
Essaifi passt de bal zonder na te denken. Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouid rent richting de bal. Adjoulnija rent richting de bal. Adjoulnija schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Essaifi met een sublieme pass. Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija met een sublieme pass. Bouid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouid draait met de bal, schiet en ... Jait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Madina - ALWAHDA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Madina 44%, ALWAHDA 56%.
Samit Madina - ALWAHDA 1:0