Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abood1416 مانةتل
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rahman passt de bal in één keer door. Sajid rent richting de bal. Hikmat begaat een overtreding. Sajid moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sajid kan niet meer verder spelen. Ma`mun komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Benarouche passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Allah probeert naar een medespeler te passen. Taha met een sublieme pass. Naqid is nu in balbezit. Naqid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
abood1416 - مانةتل 0:1

15e minuut.
Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik passt de bal in één keer door. Benabdellah rent richting de bal. Faiz verovert de bal door een tackle van achteren. Faiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Abdelmajid trapt de bal weg van het doel. Daar is Ma`mun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hikmat geeft een hoge lob. Asma heeft problemen om de bal te vangen. Asma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Joman heeft problemen om de bal te vangen. Asma rent richting de bal. Joman is nu in balbezit. Asma verovert de bal door een tackle van achteren. Asma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Taha heeft problemen om de bal te vangen. Asma is nu in balbezit. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Asma verovert de bal door een tackle van achteren. Asma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abood1416 - مانةتل 0:2

35e minuut.
Abd al-Haqq onderschept slim de pass. Rahman onderschept slim de pass. Rahman passt de bal zonder na te denken. Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abood1416 42%, مانةتل 58%.
abood1416 - مانةتل 0:2

51e minuut.
Rahman probeert naar een medespeler te passen. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid passt de bal zonder na te denken. Qusay is nu in balbezit. Qusay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Naqid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hikmat is nu in balbezit. Hikmat probeert naar een medespeler te passen. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Asma haalt uit met een fantastische trap. El Habend Foqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ma`mun speelt de bal door. Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay geeft een lange en hoge pass. Al-Gherini is nu in balbezit. Al-Gherini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Al-Malik passt de bal met de wreef. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benabdellah krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Al-Gherini geeft een lange en hoge pass. Faiz heeft problemen om de bal te vangen. Qusay rent richting de bal. Qusay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abood1416 - مانةتل 1:2

79e minuut.
Asma probeert naar een medespeler te passen. Qusay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abd-al-Allah. Abd-al-Allah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abood1416 57%, مانةتل 43%.
abood1416 - مانةتل 1:2