Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pakistani Lions Racil Batal
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kaleel met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Amin rent richting de bal. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rahman passt de bal in één keer door. Daar is Al-Akram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Akram met een sublieme pass. Amin rent richting de bal. Amin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Shaariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pakistani Lions - Racil Batal 1:0

21e minuut.
Walid rent richting de bal. Walid passt de bal in één keer door. Asim rent richting de bal. Asim geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Wahab kopt de bal weg. Sad Hujayrah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Hazalija probeert naar een medespeler te passen. Al-Akram met een sublieme pass. Radwan rent richting de bal. Amin onderschept slim de pass. Amin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pakistani Lions 43%, Racil Batal 57%.
Pakistani Lions - Racil Batal 1:0

48e minuut.
Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amin de bal. Amin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Khayri rent richting de bal. Khayri geeft de bal voor. Asim kopt de bal weg. Walid is nu in balbezit. Walid haalt uit met een fantastische trap. Sad Hujayrah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walid rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mahir onderschept slim de pass. Mahir probeert naar een medespeler te passen. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap. El Khalifa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mahir zal de hoekschop nemen. El-Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Anwar draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hazalija kopt de bal weg. Khayri rent richting de bal. Amin onderschept slim de pass. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Al-Makajid is nu in balbezit. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Makajid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pakistani Lions 34%, Racil Batal 66%.
Pakistani Lions - Racil Batal 1:0