Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Batal Pakistani Lions
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Shaariff speelt de bal door. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
El Khalifa trapt de bal weg van het doel. Hazalija kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Radwan de bal onder controle te krijgen. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Batal - Pakistani Lions 0:1

6e minuut.
Shaariff trapt de bal weg van het doel. Shaariff kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaleel de bal. Majid rent richting de bal. Majid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sharif probeert de bal met de borst te controleren. Khayri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sharif is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaleel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin draait met de bal, schiet en ... Rida bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Batal - Pakistani Lions 0:2

10e minuut.
Al-Akram draait met de bal, schiet en ... El Khalifa probeert de bal met de borst te controleren. Rida met een sublieme pass. Walid rent richting de bal. Walid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kaleel passt de bal in één keer door. Sharif is nu in balbezit. Sharif geeft een hoge lob. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Al-Akram is nu in balbezit. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram onderschept slim de pass. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap. Rida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kaleel onderschept slim de pass. Kaleel probeert naar een medespeler te passen. Al-Akram met een sublieme pass. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap. Rida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kaleel onderschept slim de pass. Kaleel probeert naar een medespeler te passen. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap. El Khalifa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Al-Akram met een sublieme pass. El-Anwar is nu in balbezit. El-Anwar geeft de bal voor. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Batal - Pakistani Lions 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Batal 73%, Pakistani Lions 27%.
Racil Batal - Pakistani Lions 0:3

56e minuut.
Al-Makajid geeft een lange en hoge pass. Melli kopt de bal weg. Khayri rent richting de bal. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap. Rida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Hazalija is nu in balbezit. Hazalija geeft de bal voor. El Khalifa is nu in balbezit. Amin onderschept slim de pass. Amin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Shaariff is nu in balbezit. Al-Akram is nu in balbezit. Shaariff rent richting de bal. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maliba geeft de bal voor. Inworp. El-Anwar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Al-Akram passt de bal met de wreef. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa geeft de bal voor. Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Batal - Pakistani Lions 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Batal 73%, Pakistani Lions 27%.
Racil Batal - Pakistani Lions 0:4