Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asir FC ,u.yhm
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.6
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Abdelhamid onderschept slim de pass. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi is nu in balbezit. Badr onderschept slim de pass. Badr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asir FC - ,u.yhm 1:0

18e minuut.
Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert El-Ubaid de bal onder controle te krijgen. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Suwannakeeree met een sublieme pass. Wahib rent richting de bal. Wahib passt de bal in één keer door. Daar is Badr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badr schiet op doel. Bugarani bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Nefteziri is nu in balbezit. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asir FC - ,u.yhm 1:1

44e minuut.
Daar is Hammoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammoudi geeft de bal voor. Yaseen kopt de bal weg. Badr heeft problemen om de bal te vangen. Badr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 31%, ,u.yhm 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - ,u.yhm 1:1

52e minuut.
Abdelhamid speelt de bal door. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Ubaid. El-Ubaid krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rihmaian geeft een lange en hoge pass. Habib is nu in balbezit. Abdelhamid begaat een overtreding. Abdelhamid krijgt een gele kaart. Habib is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habib zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib draait met de bal, schiet en ... Bugarani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asir FC - ,u.yhm 2:1

84e minuut.
Habib onderschept slim de pass. Habib geeft een hoge lob. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib onderschept slim de pass. Wahib draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Abdelhamid speelt de bal door. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen met een sublieme pass. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 28%, ,u.yhm 72%.
Asir FC - ,u.yhm 2:1