Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alNasser TADMEER
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Hussain rent richting de bal. Shaariff verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff probeert naar een medespeler te passen. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
alNasser - TADMEER 0:1

14e minuut.
Hussain passt de bal zonder na te denken. Sami heeft problemen om de bal te vangen. Hasim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sami raakt geblesseerd tijdens het duel. Sad Hujayrah met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Abd-al-Allah onderschept slim de pass. Daar is Abd-al-Allah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel. Atocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alNasser - TADMEER 0:2

41e minuut.
Atocha geeft de bal voor. Ait Lahcen probeert de bal aan de voet te houden. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff geeft een lange en hoge pass. Ait Lahcen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ihsan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Latif met de inworp. Abd-al-Allah is nu in balbezit. Abd-al-Allah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alNasser 59%, TADMEER 41%.
alNasser - TADMEER 0:2

46e minuut.
Ait Lahcen passt de bal in één keer door. Abd-al-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihsan is nu in balbezit. Abd-al-Allah onderschept slim de pass. Abd-al-Allah haalt uit met een fantastische trap. Ben Slimane bokst de bal weg.

54e minuut.
Falken rent richting de bal. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen passt de bal met de wreef. Abd-al-Allah is nu in balbezit. Abd-al-Allah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alNasser - TADMEER 0:3

80e minuut.
Ait Lahcen rent richting de bal. Hasim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ait Lahcen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shaariff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Allah is nu in balbezit. Abd-al-Allah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alNasser 69%, TADMEER 31%.
alNasser - TADMEER 0:3