Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saarandi Atlétic Racil Batal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Asim rent richting de bal. Asim speelt de bal door. Walid is nu in balbezit. Walid schiet op doel. Belbajid onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Muzzammil bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muzzammil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ra`uf met een snel genomen vrije trap. Abd al-Haqq is nu in balbezit. Abd al-Haqq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali passt de bal zonder na te denken. Abd al-Haqq heeft problemen om de bal te vangen. Abd al-Haqq draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - Racil Batal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 37%, Racil Batal 63%.
Saarandi Atlétic - Racil Batal 1:0

55e minuut.
Ayub raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibn-Latif komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Abd al-Haqq is nu in balbezit. Abd al-Haqq draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt El Khalifa de bal. Muzzammil rent richting de bal. Muzzammil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`uf verovert de bal door een tackle van achteren. Ra`uf geeft een lange en hoge pass. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd al-Haqq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ibn-Latif met een sublieme pass. Ra`uf is nu in balbezit. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahir onderschept slim de pass. Mahir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 44%, Racil Batal 56%.
Saarandi Atlétic - Racil Batal 1:0