Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TADMEER ,u.yhm
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
11.7 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Salim rent richting de bal. Mechergui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechergui met een sublieme pass. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim passt de bal zonder na te denken. Shaariff geeft de bal voor. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - ,u.yhm 1:0

16e minuut.
Abdelhamid met een sublieme pass. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tuama de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Shaariff met een sublieme pass. Fahd bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahd geeft een hoge lob. Sami is nu in balbezit. Sami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Elkhateeb trapt de bal weg. Shaariff kopt de bal weg. Daar is Zayd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zayd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - ,u.yhm 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TADMEER 46%, ,u.yhm 54%.
TADMEER - ,u.yhm 2:0

55e minuut.
Shafiq rent richting de bal. Shafiq geeft een hoge lob. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri schiet op doel. Hadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - ,u.yhm 2:1

61e minuut.
Shaariff onderschept slim de pass. Shaariff met een sublieme pass. Azaiez heeft problemen om de bal te vangen. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Radwan geeft de bal voor. Inworp. Mechergui met een snelle inworp. Mudakar heeft problemen om de bal te vangen. Mudakar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TADMEER - ,u.yhm 2:2

85e minuut.
Fahd passt de bal zonder na te denken. Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelhamid met een sublieme pass. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ... Elkhateeb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TADMEER 41%, ,u.yhm 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TADMEER - ,u.yhm 2:2