Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saarandi Atlétic Pakistani Lions
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mahir geeft een lange en hoge pass. Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanzali geeft een lange en hoge pass. Abd al-Haqq rent richting de bal. Abd al-Haqq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sad Hujayrah met een harde bal richting middenveld. Mahir rent richting de bal. Zayd onderschept slim de pass. Zayd geeft een hoge lob. Abd al-Haqq krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Izz-al-Din is nu in balbezit. Mahir onderschept slim de pass. Mahir geeft een hoge lob. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Al-Akram kopt de bal weg. Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Amin schiet op doel. Aslam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hazalija onderschept slim de pass. Hazalija geeft de bal voor. Daar is Belbajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amin rent richting de bal. Amin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zayd passt de bal zonder na te denken. Melli rent richting de bal. Melli passt de bal zonder na te denken. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 0:1

22e minuut.
Hazalija is nu in balbezit. Muzzammil verovert de bal door een tackle van achteren. Abd al-Haqq rent richting de bal. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rushdi speelt de bal door. Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayd passt de bal zonder na te denken. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd al-Haqq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Atif passt de bal in één keer door. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar probeert naar een medespeler te passen. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 0:2

43e minuut.
Hikmat met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atif. Atif krijgt een gele kaart. Al-Akram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hikmat met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 47%, Pakistani Lions 53%.
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 0:2

49e minuut.
Rushdi geeft een hoge lob. Belbajid rent richting de bal. Belbajid geeft de bal voor. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hanzali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzzammil heeft problemen om de bal te vangen. Muzzammil passt de bal in één keer door. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd al-Haqq schiet op doel. Sad Hujayrah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 1:2

52e minuut.
Muzzammil passt de bal zonder na te denken. Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayd geeft een lange en hoge pass. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd al-Haqq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 2:2

59e minuut.
Melli met een snelle inworp. Hikmat rent richting de bal. Hikmat passt de bal zonder na te denken. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Belbajid verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram rent richting de bal. Belbajid is nu in balbezit. Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Amin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Muzzammil rent richting de bal. Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija met een sublieme pass. Amin is nu in balbezit. Amin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 2:3

77e minuut.
Abd al-Haqq is nu in balbezit. Al-Akram onderschept slim de pass. Al-Akram passt de bal in één keer door. Amin rent richting de bal. Amin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 56%, Pakistani Lions 44%.
Saarandi Atlétic - Pakistani Lions 2:3