Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asir FC TADMEER
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 12
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
El-Ubaid passt de bal in één keer door. Daar is Badr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaariff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaariff krijgt een gele kaart. Badr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El-Ubaid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shaariff met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rihmaian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badr rent richting de bal. Badr geeft een hoge lob. Paal!

34e minuut.
Shaariff verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff passt de bal met de wreef. Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asir FC - TADMEER 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 58%, TADMEER 42%.
Asir FC - TADMEER 0:1

58e minuut.
Hasan probeert de bal aan de voet te houden. Wahib is nu in balbezit. Wahib draait met de bal, schiet en ... Habib kopt de bal weg. Klungelig pakt Radwan de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Yaseen passt de bal met de wreef. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib speelt de bal door. Wahib is nu in balbezit. Wahib schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Abdelhamid speelt de bal door. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib passt de bal in één keer door. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr draait met de bal, schiet en ... Hadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asir FC - TADMEER 1:1

70e minuut.
Yaseen met een snelle inworp. Abdelhamid met een sublieme pass. Rafiq met een sublieme pass. Wahib rent richting de bal. Wahib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sami is nu in balbezit. Sami geeft de bal voor. Rafiq probeert de bal aan de voet te houden. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Majid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zayd is nu in balbezit. Zayd haalt uit met een fantastische trap. El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 56%, TADMEER 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - TADMEER 1:1