Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saarandi Atlétic Asir FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid onderschept slim de pass. Badr onderschept slim de pass. Badr haalt uit met een fantastische trap. Aslam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Badr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahir is nu in balbezit. Ra`uf is nu in balbezit. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr haalt uit met een fantastische trap. Aslam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt El-Ubaid de bal. Muzzammil bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzammil rent richting de bal. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap. El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - Asir FC 1:0

21e minuut.
Mahir verovert de bal door een tackle van achteren. Mahir met een sublieme pass. Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahib rent richting de bal. Wahib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saarandi Atlétic - Asir FC 1:1

41e minuut.
Ra`uf rent richting de bal. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr met een sublieme pass. Wahib is nu in balbezit. Wahib haalt uit met een fantastische trap. Aslam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
El-Ubaid speelt de bal door. Abdelhamid heeft problemen om de bal te vangen. Abdelhamid speelt de bal door. Wahib rent richting de bal. Wahib schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 61%, Asir FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saarandi Atlétic - Asir FC 1:1

79e minuut.
Rihmaian rent richting de bal. Muzzammil onderschept slim de pass. El-Ubaid begaat een overtreding. El-Ubaid krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ra`uf. Ra`uf krijgt een gele kaart. Abdelhamid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abdelhamid kan niet meer verder spelen. Khoury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 49%, Asir FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saarandi Atlétic - Asir FC 1:1