Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asir FC Monteiros f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Inworp. Abu Firuz met de inworp. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim onderschept slim de pass. Hasim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim verovert de bal door een tackle van achteren. Hasim speelt de bal door. Wahib heeft problemen om de bal te vangen. Wahib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Khallali is nu in balbezit. Wahib is nu in balbezit. Khallali is nu in balbezit. Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Wahib schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Majid passt de bal in één keer door. El Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Jhanda geeft de bal voor. Ibrezieni rent richting de bal. Ibrezieni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Khallali geeft een hoge lob. Rihmaian kopt de bal weg. Kassem probeert de bal aan de voet te houden. Wahib is nu in balbezit. Wahib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 40%, Monteiros f.c 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - Monteiros f.c 0:0

62e minuut.
Maliba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rihmaian met de inworp. Hasim kan de bal niet met de borst controleren. Hasim geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Baya rent richting de bal. El-Ubaid onderschept slim de pass. El-Ubaid speelt de bal door. Wahib heeft problemen om de bal te vangen. Wahib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abdelhamid is nu in balbezit. Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaseen. Yaseen krijgt een gele kaart. Khalifa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khalifa met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 48%, Monteiros f.c 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - Monteiros f.c 0:0