Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
,u.yhm Saarandi Atlétic
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Belbajid kopt de bal weg. Mudakar rent richting de bal. Mudakar probeert naar een medespeler te passen. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd al-Haqq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
,u.yhm - Saarandi Atlétic 0:1

27e minuut.
Suwannakeeree rent richting de bal. Ra`uf verovert de bal door een tackle van achteren. Ra`uf passt de bal in één keer door. Abd al-Haqq is nu in balbezit. Abd al-Haqq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Faraj is nu in balbezit. Faraj geeft een hoge lob. Nefteziri rent richting de bal. Nefteziri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
,u.yhm - Saarandi Atlétic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ,u.yhm 46%, Saarandi Atlétic 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
,u.yhm - Saarandi Atlétic 1:1

49e minuut.
Abd al-Haqq speelt de bal door. Muzzammil bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj rent richting de bal. Muzzammil verovert de bal door een tackle van achteren. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
,u.yhm - Saarandi Atlétic 1:2

62e minuut.
Muzzammil rent richting de bal. Faraj probeert naar een medespeler te passen. Abd al-Haqq is nu in balbezit. Abd al-Haqq schiet op doel. Tuama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rushdi probeert de bal aan de voet te houden. Shafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafiq speelt de bal door. Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Mechergui de bal onder controle te krijgen. Mahir is nu in balbezit. Mahir geeft de bal voor. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd al-Haqq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Muzzammil passt de bal met de wreef. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzammil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faraj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Faraj kan niet meer verder spelen. Haj-Amal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ,u.yhm 49%, Saarandi Atlétic 51%.
,u.yhm - Saarandi Atlétic 1:2