Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asir FC Racil Batal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 13.9
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Wahib met een sublieme pass. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Walid verovert de bal door een tackle van achteren. Walid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abdelhamid probeert de bal met de borst te controleren. Asim is nu in balbezit. Abdelhamid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asim raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaariff met een snel genomen vrije trap. El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Abdelhamid kopt de bal weg. Klungelig pakt Khayri de bal. Wahib rent richting de bal. Badr is nu in balbezit. Badr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Habib met een sublieme pass. Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelhamid speelt de bal door. Wahib is nu in balbezit. Wahib haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rihmaian met een snelle inworp. Klungelig pakt Badr de bal. Badr geeft de bal voor. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Habib raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khoury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 46%, Racil Batal 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - Racil Batal 0:0

52e minuut.
Shaariff rent richting de bal. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr passt de bal zonder na te denken. Wahib rent richting de bal. Wahib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yaseen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asim met een snelle inworp. Majid is nu in balbezit. Majid geeft de bal voor. De bal raakt de paal. El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Majid geeft een hoge lob. Ayub rent richting de bal. Ayub speelt de bal door. Walid rent richting de bal. Walid draait met de bal, schiet en ... El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Walid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid rent richting de bal. Majid passt de bal met de wreef. Walid rent richting de bal. Walid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asir FC - Racil Batal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 50%, Racil Batal 50%.
Asir FC - Racil Batal 0:1