Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saarandi Atlétic alNasser
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 11.7
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen tragic


3e minuut.
Ra`uf passt de bal zonder na te denken. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin geeft de bal voor. Abd al-Haqq springt en kopt de bal. Ben Slimane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - alNasser 1:0

14e minuut.
Najib met een sublieme pass. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain passt de bal in één keer door. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Belbajid geeft de bal voor. Ihsan rent richting de bal. Ihsan passt de bal met de wreef. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saarandi Atlétic - alNasser 1:1

31e minuut.
Zayd geeft een hoge lob. Tazi is nu in balbezit. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Abd al-Haqq is nu in balbezit. Abd al-Haqq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Obeid geeft de bal voor. Abdelmijad is nu in balbezit. Zayd begaat een overtreding. Zayd krijgt een gele kaart. Abdelmijad moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abdelmijad kan niet meer verder spelen. Fawzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 53%, alNasser 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saarandi Atlétic - alNasser 1:1

49e minuut.
Ihsan verovert de bal door een tackle van achteren. Ihsan speelt de bal door. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba schiet op doel. Aslam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - alNasser 1:2

53e minuut.
Ihsan geeft een hoge lob. Atocha kopt de bal weg. Muzzammil probeert de bal aan de voet te houden. Abd al-Haqq is nu in balbezit. Abd al-Haqq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Ihsan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`uf rent richting de bal. Ra`uf passt de bal in één keer door. Ihsan is nu in balbezit. Ihsan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain met een sublieme pass. Abd al-Haqq rent richting de bal. Abd al-Haqq schiet op doel. Ben Slimane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saarandi Atlétic - alNasser 2:2

80e minuut.
Hanzali rent richting de bal. Falken begaat een overtreding. Hanzali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ra`uf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abd al-Haqq rent richting de bal. Abd al-Haqq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saarandi Atlétic - alNasser 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saarandi Atlétic 49%, alNasser 51%.
Saarandi Atlétic - alNasser 3:2