Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TADMEER Monteiros f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mudakar rent richting de bal. Ibrezieni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mudakar raakt geblesseerd tijdens het duel. Hafiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kassem rent richting de bal. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Baya geeft een hoge lob. Ibrezieni rent richting de bal. Shaariff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaariff krijgt een gele kaart. Ibrezieni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jhanda komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya geeft de bal voor. Radwan is nu in balbezit. Ibrezieni onderschept slim de pass. Ibrezieni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TADMEER - Monteiros f.c 0:1

37e minuut.
Shaariff is nu in balbezit. Shaariff geeft een lange en hoge pass. Maliba controleert de bal met de borst. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hafiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adnan verovert de bal door een tackle van achteren. Adnan passt de bal met de wreef. Ibrezieni is nu in balbezit. Ibrezieni haalt uit met een fantastische trap. Hadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TADMEER 46%, Monteiros f.c 54%.
TADMEER - Monteiros f.c 0:1

46e minuut.
Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrezieni passt de bal in één keer door. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Adnan passt de bal in één keer door. Baya is nu in balbezit. Hafiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hafiz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya geeft de bal voor. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni is nu in balbezit. Ibrezieni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TADMEER 56%, Monteiros f.c 44%.
TADMEER - Monteiros f.c 0:1