Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asir FC Pakistani Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
El Khalifa met een harde bal richting middenveld. Kaleel kopt de bal weg. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap. El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Izz-al-Din geeft een hoge lob. Amin kopt de bal weg. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin rent richting de bal. Amin draait met de bal, schiet en ... El Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen geeft een lange en hoge pass. El-Anwar kopt de bal weg. Klungelig pakt Amin de bal. Amin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Melli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wahib. Melli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaleel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Amin de bal. Amin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 58%, Pakistani Lions 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - Pakistani Lions 0:0

48e minuut.
Rafiq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Anwar met een snelle inworp. Al-Akram is nu in balbezit. Al-Akram geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram met een sublieme pass. Amin is nu in balbezit. Amin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Majid de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
El Khalifa met een harde bal richting middenveld. Rihmaian rent richting de bal. Rihmaian met een sublieme pass. Wahib is nu in balbezit. Wahib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asir FC 65%, Pakistani Lions 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asir FC - Pakistani Lions 0:0