Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alNasser Monteiros f.c
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.6 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


15e minuut.
Majid rent richting de bal. Majid passt de bal in één keer door. Hussain probeert de bal aan de voet te houden. Adnan rent richting de bal. Adnan haalt uit met een fantastische trap. Ben Slimane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ibrezieni onderschept slim de pass. Ibrezieni passt de bal met de wreef. Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ben Slimane trapt de bal weg. Abdelmijad kopt de bal weg. Jhanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maliba is nu in balbezit. Maliba schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Ihsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Najib rent richting de bal. Jhanda maakt een afschuwelijke overtreding. Jhanda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alNasser 30%, Monteiros f.c 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alNasser - Monteiros f.c 0:0

75e minuut.
Klungelig pakt Baya de bal. Najib rent richting de bal. Najib passt de bal zonder na te denken. Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Jhanda de bal. Najib bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Najib bereikt de bal nog maar net als eerste. Najib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alNasser - Monteiros f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alNasser 43%, Monteiros f.c 57%.
alNasser - Monteiros f.c 1:0