Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Ma` Fouk Maalaka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Abu-Abdel met de inworp. Denden is nu in balbezit. Denden geeft een hoge lob. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hammani is nu in balbezit. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Hammani begaat een overtreding. Hammani krijgt een gele kaart. Abdeli Osmani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Al-Nasr de bal. Tariq rent richting de bal. Al-Nasr onderschept slim de pass. Salih is nu in balbezit. Salih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nijhhuis geeft een hoge lob. Hammani kopt de bal weg. Tariq probeert de bal aan de voet te houden. Al-Nasr rent richting de bal. Al-Nasr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Fouk Maalaka 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Reis de bal. Al-Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Reis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammani. Reis raakt geblesseerd tijdens het duel. Reis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Jamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teldjoun rent richting de bal. Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akhdar Ma` - Fouk Maalaka 1:1

45e minuut.
Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Riaki de bal. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 32%, Fouk Maalaka 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akhdar Ma` - Fouk Maalaka 1:1

47e minuut.
Figlis heeft problemen om de bal te vangen. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel passt de bal zonder na te denken. Salih rent richting de bal. Salih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hammani geeft de bal voor. Al-Nasr probeert de bal met de borst te controleren. Al-Nasr met een sublieme pass. Mu`tasim is nu in balbezit. Mu`tasim geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nisawi met een sublieme pass. Abdeli Osmani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riaki de bal onder controle te krijgen. Fadl rent richting de bal. Fadl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Reis speelt de bal door. Jamil rent richting de bal. Jamil passt de bal in één keer door. Fadl is nu in balbezit. Fadl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Ma` - Fouk Maalaka 2:1

70e minuut.
As`ad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shakir de bal. Zaki begaat een overtreding. Zaki krijgt een gele kaart. Shakir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shakir kan niet meer verder spelen. M`Hadhebi komt het veld opgelopen. Teldjoun met een snel genomen vrije trap. Nisawi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hammani onderschept slim de pass. Al-Nasr rent richting de bal. Reis probeert naar een medespeler te passen. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hammani onderschept slim de pass. Hammani speelt de bal door. Salih is nu in balbezit. Al-Nasr is nu in balbezit. Al-Nasr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Ma` 53%, Fouk Maalaka 47%.
Akhdar Ma` - Fouk Maalaka 2:1