Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Riyadh Fc Taiba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Er-Rai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nijhhuis. Nijhhuis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Er-Rai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asim is nu in balbezit. Asim draait met de bal, schiet en ... Mus`ad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Riyadh - Fc Taiba 1:0

21e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft een hoge lob. Yasir rent richting de bal. Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Riyadh - Fc Taiba 1:1

23e minuut.
Sulayman geeft een hoge lob. Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Abed-Abdul kopt de bal weg. Dhif is nu in balbezit. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Neagone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagone speelt de bal door. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif onderschept slim de pass. Dhif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kaleel Hajjaji met een sublieme pass. Nijhhuis is nu in balbezit. Malle onderschept slim de pass. Asim bereikt de bal nog maar net als eerste. Asim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Asim speelt de bal door. Bartholomeu is nu in balbezit. Rashid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rashid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Riyadh 48%, Fc Taiba 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Riyadh - Fc Taiba 1:1

70e minuut.
Nijhhuis rent richting de bal. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle passt de bal in één keer door. Asim is nu in balbezit. Asim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Er-Rai passt de bal met de wreef. Asim is nu in balbezit. Asim haalt uit met een fantastische trap. Sulayman kopt de bal weg. Klungelig pakt Hikmat de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Riyadh - Fc Taiba 2:1

85e minuut.
Nijhhuis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Er-Rai met een snelle inworp. Asim is nu in balbezit. Asim draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Riyadh 39%, Fc Taiba 61%.
Al Riyadh - Fc Taiba 2:1