Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fouk Maalaka Harika Naher
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Sa`d rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shakir. Sa`d raakt geblesseerd tijdens het duel. Shakir speelt de bal door. Sa`d zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Shakir is nu in balbezit. Shakir geeft een hoge lob. Nefteziri probeert de bal aan de voet te houden. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Harika Naher 1:0

22e minuut.
Yaseen met een sublieme pass. Ibrezieni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obeid. Obeid krijgt een gele kaart. Ibrezieni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teldjoun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Harika Naher 2:0

29e minuut.
Riaki met de inworp. Yasir is nu in balbezit. Yasir geeft een lange en hoge pass. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Harika Naher 3:0

32e minuut.
Obeid is nu in balbezit. Teldjoun verovert de bal door een tackle van achteren. Teldjoun speelt de bal door. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Harika Naher 4:0

42e minuut.
Klungelig pakt Teldjoun de bal. Hammani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahmud. Mahmud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fouk Maalaka 49%, Harika Naher 51%.
Fouk Maalaka - Harika Naher 4:0

66e minuut.
Bin-Amin trapt de bal weg van het doel. Hammani met een sublieme pass. Fuhrabi probeert de bal aan de voet te houden. Salih rent richting de bal. Salih draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Yasir geeft de bal voor. Barakat probeert de bal aan de voet te houden. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fouk Maalaka - Harika Naher 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fouk Maalaka 46%, Harika Naher 54%.
Fouk Maalaka - Harika Naher 5:0